Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente som er adoptert og vil egentlig møte den biologiske familien min. Men jeg tør ikke si det til foreldrene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente som er adoptert, jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det før men for en stund siden ga foreldrene mine en boks til meg, med brev fra den biologiske familien min, deg sto masse fine ting der. jeg har aldri egentlig ville finne dem, men nå vil jeg. jeg vil ikke si det til foreldrene mine jeg er redd for hva de skal føle og at de skal bli lei seg. jeg føler liksom at de ikke forstår meg, jeg føler meg veldig alene, jeg føler at jeg er veldig mye sint på dem sånn at jeg ikke blir for glad i dem, for jeg er går med den konstante fryktet av at de skal gi meg bort igjen,fordi jeg har blitt gitt bort før og vil ikke at det skal skje igjen så det er nok derfor jeg er så slem og sint mot dem, jeg føler at jeg bare går i veien for dem og at de er mer glad i broren min, at han liksom får til mye mer enn meg. jeg er så sinte på dem og støter dem vekk fra meg sånn at jeg ikke skal være en stor skuffelse, det er det jeg føler at jeg er for dem. hva skal jeg gjøre?? plis svar!

SVAR

Besvart 03.10.2016 20:36:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
account_circle