Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra hjemme. Jeg vil flytte ut. Kan jeg flytter til en fosterfamilie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Faren min døde da jeg var åtte år. Moren min kjefter på meg hele tiden, og hun får meg til å føle at alt jeg gjør er gale.. Jeg har angst, depresjon og spiseforstyrrelser. Mamma kan få alt jeg gjør til å høres galt ut. og hun sier hvem jeg får lov og ikke får lov til å være med. Nå snakker jeg ikke bare om 2-3 stk. Jeg snakker om kanskje 10 stk.. Jeg har det ikke bra hjemme.. Jeg må gjøre alt husarbeidet. Lage mat, vaske klær, rydde og passe lillebroren min, samtidig må jeg gjøre lekser, prosjekter og alt annet. Jeg føler at jeg går glipp av barndommen. Jeg orker ikke mer av dette.. Jeg vil flytte ut. La oss si at jeg flytter til en fosterfamilie. Hvor lenge skal jeg da bo der? Får jeg mitt eget rom? Kan jeg ta med tingene mine? Og skal jeg da ta med alt jeg har? Må jeg bytte skole? Og er det mulig at de kan finne en fosterfamilie i nærheten, sånn at jeg ikke må bytte skole og sånt? Kan du/dere si alt om fosterfamilier?

SVAR

Besvart 09.01.2017 10:22:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle