Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å prøve og finne min biologiske familie, men er også litt redd for informasjon om dem som får meg mer deprimert. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Først og fremst vil jeg bare si at ung.no har hjulpet meg veldig. Men her er problemet/spørsmålet Jeg er adoptert da jeg var 15 måneder og adoptert fra Kina. Det jeg lurer på er det går ann å"finne" den biologiske familien?. Altså jeg har lurt på dette veldig lenge, og jeg vil reise dit for å besøk barnehjemmet og om det går ann å finne den biologiske familien sin. Men det jeg er redd for er at de ikke lever mer eller ikke har lyst til å møte meg. Hva skal jeg gjøre da? Jeg kommer til å "kollapse"hvis jeg får vite det. Jeg er allerde deprimert så tror det kommer bare til å bli verre. Tror du at dere kunne skrive litt om å være deprimert og sånt? Det tror jeg hadde hjulpet mange,ikke bare meg. Hilsen en jente som er adoptert.

SVAR

Besvart 03.02.2017 15:49:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle