Hopp til hovedinnholdet

Veldig forskjellsbehandling i familien. Kan jeg adopteres bort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om man kunne bli adoptert vis man ikke ville bo hos de foreldrene man har? Når jeg var liten ble jeg slått vis jeg gjorde noe feil det var som å gå på en åker full av miner og det plager meg fortsatt. Selvom det er tre barn i familien ser det ut til at det bare er jeg som blir kjeftet på mest, jeg er i det andre barnet i familien slik at jeg føler at jeg blir litt most av de to andre. Lillebroren min får alltid ros fordi han er minst og storesøstra mi får alltid ros fordi hun er størst. Dessuten ser jeg så forskjelligere ut en de andre, siden jeg er halt fillipinsk og halt Norsk, de andre er mye mørkere i huden enn meg og har svart hår mens jeg er nesten helt hvit i huden og har nøttebrunt hår, så folk tror ikke akkurat at jeg er familie med dem. Jeg har insomni slik at jeg ikke får sovet om kvelden og det ser ikke ut til at de andre bryr seg.

SVAR

Besvart 24.02.2017 11:24:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle