Hopp til hovedinnholdet

Har hat ubeskyttet sex. Han kom ikke inni meg. Jeg har fått rød/brunt utflod i stedet for vanlig menstruasjon. Er dette et tegn på at jeg er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hadde ubeskyttet sex, han kom ikke men jeg har istedenfor menstruasjon fått rød/brunt utflod. Er dette et tegn på at jeg er gravid, dette skjedde for 5-6 uker siden. Jeg har ikke ømme og hovne bryst, trøtthet, oftere tissetrengt, kvalme, lette blødninger, hodepine, forandret smaksopplevelse, overfølsom nese, forstoppelse, besvimelser og svimmelhet, humørsvingninger, økt kroppstemperatur eller mageverk. Men jeg har fått økt utflod, er dette et tegn på at jeg er gravid eller ikke? Har ikke tatt graviditetstest, og vet ikke om jeg skal kjøpe en (koster mye). Jeg vet heller ikke om jeg skal gå til helsesøster da jeg ikke vet om hun har taushetsplikt, og at hun ikke kan fortelle det til foreldrene mine. Hva gjør jeg om jeg er gravid, ønsker ikke å beholde barnet. Kort fortalt kan du forklare hvordan adopsjon skjer, hvor det skjer (dersom hos legen, kan legen si det til foreldrene?) og hva skjer etterpå?. - Jente 17

SVAR

Besvart 05.03.2017 21:01:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
account_circle