Hopp til hovedinnholdet

Har et vanskelig forhold til faren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor med moren min og stefaren min. Faren min og jeg har mange problemer for han tror ikke på at jeg er allergisk mot gluten eller at jeg har astma. Han kan forlate meg helt plutselig og bryr seg ikke om meg. Han skal nå få ny unge og jeg synes så synd i den ungen som må ha han som far, ingen fortjener å ha en så dårlig far. Og jeg vil gjerne bli adoptert men jeg vil også ikke det. Jeg er så forvirret fordi jeg vil det men er redd for at jeg vil angre å ikke ha min biologiske far der. Jeg kan jo kanskje prøve å bo til moren min lenge uten faren min men jeg vil jo savne han. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan savne en så støgg liten dritt. Sorry. Har dere noen ideer hvordan jeg kan bli sikker på om jeg vil bli adoptert? Jeg er glad i stefaren min og det er jo han som tar vare på meg (og mora mi da) Du vet du uttrykke "He is my father, but never will be my dad" Håper dere kan hjelpe meg. Heidååå

SVAR

Besvart 01.05.2017 07:25:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle