Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få nye foreldre eller bo i fosterhjem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei vis du føler at foreldrene din ikke liker deg eller ikke bryr seg om deg kan du da få nye foreldre eller bo i foster hjem? Jeg gråter mye og er deprimert 80% av dagen men foreldrene mine bryr seg ikke jeg vil veldig ta selvmord men har ikke resuser til det. Foreldrene mine har sakt at det koste penger og at ingen kommer til å ville ha meg i familien sin. Jeg liker å drømme om at jeg har en familie som bryr seg om meg.... Takk på forhånd❤️❤️

SVAR

Besvart 29.04.2017 12:05:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle