Hopp til hovedinnholdet

Gravid med negativ graviditetstest?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått på p-piller (zoely) i noen år nå. De siste 2 årene har jeg valgt å hoppe over mensen, men etter noen måneder har jeg hatt det. Det har fint gått ca. 6 måneder (noen ganger mer) før jeg har valgt å ha en blødning. Vet det er en del splittede meninger angående om dette er bra eller ikke. Når jeg har hatt blødningene har jeg blødd veldig lite. Nå i det siste har jeg igjen valgt å ha mensen, men disse gangene har den ikke kommet. De siste månedene har jeg også hatt ubeskyttet sex. Jeg har vært redd for at jeg har vært gravid, men det har blitt negativt ved graviditetstest. Jeg har også kjørt graviditetstest flere ganger for å være sikker. Jeg lurer på om jeg bør kontante lege angående dette, eller om jeg bare skal prøve å se igjen neste måned om det kommer en blødning.

SVAR

Besvart 26.08.2017 12:28:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle