Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får man vite mer om sine biologiske foreldre når en er adoptert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg har vel egentlig ikke hatt noe problem med å være adoptert men i det siste har jeg begynt å tenke litt. Liksom når jeg snakker med venner kommer temar som gener osv. Liksom jeg har i venninne som er ganske høy og hver gang vi tar bilder kommenterer hu alltid på hvor høy hu er og at hu likner så mye på faren sin og at det er der høyden hennes kjem fra. Og det er vel egentlig greit. Det er vare det at da begynnner jeg også å lure. Jeg er ganske hly 170 og jeg er adoptert fra Kina og det jeg veit er at kinesere ikke er så høye. Og jeg har liksom alle disse spørsmåla. Jeg gjør det ok på skolen, får sånn 5-6 . Men liksom hvor fikk jeg "hjernen" min fra. Om jeg har noen søsken, hvorfor de ga meg opp osv. Liksom det kommer vell egt litt som en selvfølge med litt rasisme i hverdagen når du har mitt ansikt ig hudfarge så får du noen ord som "nigga" etter deg men det plager meg ikke. Det som plager meg er når de "laborliser". Liksom asiatere er smarte, de spiser hund. de lukter æsj osv!!

SVAR

Besvart 30.08.2017 18:54:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Historier og erfaringer om identitet - som adoptert

En del adopterte begynner å reflektere mye rundt sin egen bakgrunn i ungdomsårene. «Hvem er jeg?», «hvor kommer jeg fra?» og «hvor hører jeg hjemme?», er spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle