Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan man finne ut av sine biologiske foreldrer hvis ingen vet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg leste noen spørsmål og svar fra siden deres under emnet Adopsjon og har en ting å si. Jeg er adoptert fra Kina og hverken mamma eller pappa vet noe om mine biologiske foreldrer. Det var jo sånt at før i Kina var det kun lov med ett barn. Og så var det sånt at mange i Kina tenkte at de måtte ha en gutt for å føre slekta videre eller noe sånt. Og det stemmer jo (litt) i å med at det er flere jenter enn gutter her i Norge som e fra Kina. Nå vet jeg jo ikke om de (barnehjem) i Kina vet noe om andre sine biologiske foreldrene men jeg ble funnet alene på gresset foran et barnehjem. En jeg vet om ble funnet på en trapp utenfor politiet. Alene. Det var jo ulovlige å ha mer en et barn, og det var ulovlig å forlate ungen sin i skogen og til barnehjem. (Hørte at noen kunne reise langveis fra for å forlate ungen sin og så reise hjem) Så hvordan kan man finne ut av sine biologiske foreldrer da? Hvis ingen vet? Det er ikke et spørsmål som jeg tenker så mye på men bare en tanke...

SVAR

Besvart 18.09.2017 16:05:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Utenlandsadopsjon

For å kunne adoptere et barn fra utlandet, må man være godkjent som adoptivsøker av norske myndigheter. Det er et viktig prinsipp at ingen skal tjene på å selge barn, og det skal være fokus på barnets beste.

 

Les mer
account_circle