Hopp til hovedinnholdet

Jeg er adoptert og sliter med psykiske tanker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 13 år! Jeg er adoptert fra et annet land men bor her i norge! Jeg sliter med Psykiske tanker. Jeg ser Ting rundt meg andre ikke ser. Jeg føler meg annerledes og uelsket. Jeg har en kjærlig famile og De beste vennene man kan få. Men inni meg så sliter jeg med meg selv. Ikke sånn krops press eller no men med tankene. Jeg er redd for å forelske meg. Og jeg nekter meg selv å knyte meg til noen å stole på noen! Jeg trenger hjelp!

SVAR

Besvart 12.10.2017 23:22:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle