Hopp til hovedinnholdet

Jeg er adoptert fra Kina og synes det er vanskelig at jeg ser annerledes ut og ikke kjenner mine biologiske foreldre.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente adoptert fra Kina. Jeg har hatt det vanskelig med tanken av at jeg ikke kjenner til mine biologiske foreldre hele livet, av at jeg ser annerledes ut. Jeg har snakket og fott svar p det meste man kan f svar pá av foreldrene mine nä. Har vert hos BUP og fastlege fordi jeg sliter med det. Men jeg hater enda hvordan jeg ser ut. Jeg er den eneste jenta i klassen som er adoptert, som har utelands utseende.Alle i klassen drar vitser om kinesere og drar ut øynene sä de fä sonne smá øyne som kinesere. Jeg blir sä flau, sä sint p meg selv for at jeg er kineser. De spør om hvor godt jeg egentilg ser, og det er ikke gøy. Hva skal jeg gjøre, har snakka med de jeg kan snakke med om det men d funker bare ikke. Jeg har kuttet fordi jeg er sur over at jeg ikke er ‘normal i nordmenns øyne’ at jeg er annerledes. Det at hvis f.eks det er noe som skjer p skolen hvor foreldrene er med sä ser mine norske ut de ligner ikke meg. Jeg blir s flau, hjelp meg!

SVAR

Besvart 15.10.2017 22:46:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
account_circle