Hopp til hovedinnholdet

Jeg er adoptert av mammas nye mann. Har 3 halvsøsken Jeg føler meg alene. Jeg vil snakke med mamma om dette. Jeg vet ikke om jeg vil møte min ekte pappa. Jeg vil ikke kalle adoptivfaren min for pappa han blir sint når jeg bruker navnet hans. Hjelp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente so ikke har peiling på hva jeg skal gjøre. Når mamma fikk meg, slo henne og ¨faren¨ min opp. Så ble mamma sammen med en annen mann og han adopterte meg sånn at han skulle være faren min. Jeg har 3 søsken og alle de er barna til mamma og min adopsjonsfar. Så jeg føler meg alene, folk sier alltid til søsknene mine at de ligner på pappa... da blir jeg alltid minnet på at han ikke er min ekte far. Jeg vil snakke med mamma men jeg tør ikke. Jeg vet ikke om jeg vil møte den ekte faren min eller ikke. Jeg føler det bare er feil å kalle adopsjonsfaren min for pappa, men sier jeg det ekte navnet hans, kjefter han på meg og sier at han heter ¨pappa¨ Hjelp ...

SVAR

Besvart 06.11.2017 18:31:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Innenlandsadopsjon

Det finnes ulike former for adopsjon av et barn bosatt i Norge; stebarnsadopsjon, fosterbarnadopsjon og adopsjon av barn født i Norge (samtykkeadopsjon).

 

Les mer
account_circle