Hopp til hovedinnholdet

Har vanskelig forhold til sin familie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål.. det har skjedd noe veldig rart i familien vår. Og det er jeg som blir skyvd vekk. Jeg bor kommunalt men jeg trives ikke å bo her, jeg passer ikke inn her. Det som har skjedd er at jeg anklager moren min for å ha tatt noen av mine komfir. Penger. Siden jeg fortsatt ikke har brukt så mye. Også har jeg snakket med politiet, og etter det. Vil dem ikke at jeg skal komme hjem til jul. Jeg er så deprimert, og har også kommet med selvmordstanker. Det er faktisk politiet som var den ene løsning jeg hadde. Jeg føler meg så alene, og det siste jeg hørte fra søsteren min som bor hjemme. Var at jeg hater deg, jeg trodde det var noe godt i deg. Også har dem kjøpt seg en hund, foran meg. Jeg vil ha ny familie og ny mor. Hva skal jeg gjøre i jula?? Jeg føler jeg heller ikke klarer å bo under slike omstendigheter som dette. Jeg er for ung. Og jeg blir så misunnelig på andre, som har familie å gå til å komme hjem til. Jeg er så lei meg, at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 08.12.2017 09:37:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Problemer hjemme? Få hjelp av familievernet

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle