Hopp til hovedinnholdet

Kan min andre mor, overta foreldreansvaret fra min biologiske far?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble født da 2 homofile damer (mine mødre) bestemte seg for å få barn sammen. De bestemte seg for å velge min nåværende far, som de skulle få meg med. I en alder av rundt 4 år, slo mødrene mine opp og fant nye, og pappa ble mentalt syk, og flyttet vekk. Etter det, har jeg mistet kontakt med faren min, fordi det viste seg at han ikke klarte å være med meg. Jeg bor nå hos min biologiske mor, og har mye kontakt med min andre mor. Jeg er snart 18 år og har lyst til å gi min andre mor det fulle ansvar sammen med min biologiske mor. Men min andre mor er nå gift med en annen dame. Så mine spørsmål er som følger: Kan jeg i det heletatt gi foreldreansvar til min andre mor, sammen med min biologiske mor? Og har det at hun er gift noen innvirkning på dette? Beklager om dette er et innviklet spørsmål. Men takk for hjelp:)

SVAR

Besvart 17.01.2018 11:58:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle