Hopp til hovedinnholdet

 Jeg har lyst til å finne ut mer om vor jeg er fra men farfar er adoptert. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har 2 spørsmål. Jeg har lyst til å finne ut mer om vor jeg er fra men farfar er adoptert. Han nekter å finne ut av vor han kommer fra og hvem hans ekte foreldre egentlig er men det vil jeg og tanten min. Tanten min har prøvd å finne ut av dette her i flere år men hun har ikke får noen resultater ennå. Jeg lurte på vordan jeg kan finne det ut og om jeg må vente til han dør liksom får å få vite noe- Jeg lurte også på om det går an å adoptere barn som er liksom fra samme land som deg eller velge hudfarge på barne og hårfarge å øyenfarge. Jeg har lyst til å adoptere men ønsker ikke å føde og det er jo et lite problem fori jeg vil at det skal ligne litt på meg selv. Er det en mulighet å velge lit vordan barne skl se ut og om det ikke rr det er det en murlighet å få et barn som ligner på seg selv uten føtselen og de 9 grusomme måndene. Vil slippe men har lyst på et barn so ligner påp meg. PLIS SVAR MEG :-(

SVAR

Besvart 28.02.2018 10:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Utenlandsadopsjon

For å kunne adoptere et barn fra utlandet, må man være godkjent som adoptivsøker av norske myndigheter. Det er et viktig prinsipp at ingen skal tjene på å selge barn, og det skal være fokus på barnets beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle