Hopp til hovedinnholdet

Jeg er adoptert, og venninnen min poengterer alltid dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 år som er adoptert fra Kina. Jeg har alltid følt meg norsk, siden jeg var ca et år da jeg ble adoptert. Jeg har en irriterende vennine som stiller masse spørsmål osv. Og hun sier «jeg er så glad for at jeg har en utenlandsk venn». Så sa jeg «jeg er ikke utenlandsk». Og seinere satt jeg og tre andre og bare snakka. Så sa hun «vi tre har grå sokker» Så sa hun vi er utenlandske. De to andre jentene så liksom litt rart rundt seg. Så sa hun ene «hun er norsk». Jeg har sagt til henne mange ganger at jeg er norsk. Så kom hun bort til meg «jeg har ikke kjent deg så lenge, men jeg ser på deg at det er noe gærent. Du var hos helsesøster og er veldig stille i dag» så sa jeg «nei, det er ingenting» så sa hun var det fordi «jeg sat du ikke var norsk eller er det noe annet?» (det var en annen grunn til at jeg var så stille og var hos helsesøster). Men ble jo selvfølgelig litt irritert på. Hva skal jeg si for at hu skal forstå noe? Syntes det er et litt sårt tema

SVAR

Besvart 10.04.2018 20:00:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle