Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være adoptert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år. I det siste har jeg lurt mye på om jeg er adoptert. Jeg føler meg også veldig annerledes enn familien min, de andre søsknene mine ligner mer på foreldrene mine enn det jeg gjør. Mine øyne er f.eks mye mørkere enn alle andre, og har en annen form. Jeg føler ofte at jeg ikke hører hjemme, og jeg husker lite av barndommen min. En gang drømte jeg at jeg var fra et annet land, men familien min var fortsatt norske. I drømmen snakket familien til meg, men jeg forsto ingenting av det de sa. Dette har av og til skjedd på ekte, noen ord de sier klarer jeg ikke å forstå. Da jeg var yngre var det ofte at jeg forsto ord på andre språk som andre i familien min ikke forsto. Andre tanter/onkler/søskenbarn/besteforeldre liker søsknene mine bedre enn meg føles det ut som. Høres det ut som om jeg er adoptert eller noe?? Vær så snill å svar. 

SVAR

Besvart 25.04.2018 14:37:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Historier og erfaringer om identitet - som adoptert

En del adopterte begynner å reflektere mye rundt sin egen bakgrunn i ungdomsårene. «Hvem er jeg?», «hvor kommer jeg fra?» og «hvor hører jeg hjemme?», er spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle