Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med mobbing, depresjon og foreldre som kjefter. Vil ikke leve!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 13 år(snart 14). Jeg sliter med skole, mobbing, psykisk og med depresjon. Og familien. Jeg har blitt mobbet i 8 år. Jeg har vært på BUP i 4 år ca. Men det hjelper ikke. Jeg har en død tvilling bror og en lillesøster. Etter att lillesøsteren min ble født(8 år siden) har all oppmerksomhet vært på henne. Den eneste oppmerksomheten jeg får er kjeft og klaging fra familien min. De sier jeg er utakknemlig og mange ganger overser de meg. jeg har selvmordstanker. Er det en mulighet å bli adoptert før jeg blir gal eller tar selvmord. Jeg bryr meg ikke hvor i Norge jeg blir adoptert til, bare det ikke er i en by.

SVAR

Besvart 26.04.2018 14:15:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få slutt på mobbingen!

Det er ikke din skyld eller deg det er noe galt med - ingen har rett til å plage andre! Her er noen tips til hvordan du kan få slutt på mobbingen.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle