Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil at stefaren min skal adoptere meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en 13 år gammel jente jeg har en mamma og en ste pappa og jeg vil at ste pappaen min skal adoptere meg men min biologiske far sier nei og jeg sliter med at jeg føler at min biologiske far ikke bryr seg om meg for en stund siden så var jeg hos han anna hver helg men jeg ble kjeftet på ofte av han og min ste mor så nå er jeg ikke hos han lenger og at jeg vil at ste faren min skal adoptere meg har jeg tenkt lenge på plis hjelp meg ps jeg har virkelig lyst til at min ste far skal adoptere meg hilsen en desperat ungdom

SVAR

Besvart 27.06.2018 11:24:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Innenlandsadopsjon

Det finnes ulike former for adopsjon av et barn bosatt i Norge; stebarnsadopsjon, fosterbarnadopsjon og adopsjon av barn født i Norge (samtykkeadopsjon).

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle