Hopp til hovedinnholdet

Jeg er adoptert fra Kina og vet ikke hva jeg skal tro om det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jg r adoptert fra Kina, og før visste jg ik hva jg skulle tro om d. Jg har alltid hatt ett godt forhold til foreldrene mine, og hatt masse venner. Men likevel føler jg at jg kanskje ik r så god å like? Jg er snill, høflig, og prøver så godt jg kan, men likevel føler jg at jg må bære en maske når jg er med de folka jg vil bli god venn med. Jg føler jg ik viser hvem jg egentlig r. D tror jg har noe med at folk sa før, -Du har ik ekte foreldre, elr -Foreldrene dine liker dg ikke -Du har ingen familie osv. Derfor bærer jg en maske over min egen personlighet, og holder mg tett til de jg liker, og de jg kjenner. Jg er selvfølgelig åpen for nye vennskap, men som sagt, jg føler ik de får se den virkelige mg. Jg føler jg må le av alt andre sier, være enig i alt den og den sier osv. Jg vil ikke være sånn. Jg vil ha folk skal like mg for den jg r, of at jg skal like mg selv. Jeg har snakket m mamma og pappa, og de sier jg skal være mg selv, og sånne ting, men jeg greier d ik! Hjelp mg plz!

SVAR

Besvart 11.08.2018 12:42:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Historier og erfaringer om identitet - som adoptert

En del adopterte begynner å reflektere mye rundt sin egen bakgrunn i ungdomsårene. «Hvem er jeg?», «hvor kommer jeg fra?» og «hvor hører jeg hjemme?», er spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle