Hopp til hovedinnholdet

Jeg er adoptert og vil vite mer om de biologiske foreldrene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I 2016 dro jeg med familien min til Kina for å besøke barnehjemmet mitt, den gangen tenkte jeg ikke så mye over det at jeg er adoptert. Senere det året startet jeg på ungdomsskolen og jeg har opplevd at det snakkes om meg bak ryggen min. Jeg har prøvd å være mer åpen om at jeg er adopter, men det har bare gjort meg mer lysten på å vite mer om mine biologiske foreldre. Jeg gjør det ganske bra på skolen, noe jeg selv er stolt over, men jeg hører fortsatt kommentarene til folk i klassen, «alle asiatere er flinke på skolen». Jeg har tatt det opp med foreldrene mine, men jeg føler de dytter det til side og sier «det er sikkert ment positivt» Min beste venner er også adoptert fra Kina, hun har fått mye mer informasjon om sine biologiske foreldre. Det er vanskelig når hun kan si hva de biologiske foreldrene sine heter, når og hvor hun ble født. Jeg føler at jeg er illojal mot adoptivfamilen min når jeg vil vite mer om de biologiske foreldrene mine

SVAR

Besvart 29.09.2018 18:00:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle