Hopp til hovedinnholdet

Er jeg utlending når mine biologiske foreldre begge er fra utlandet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jeg utlending når mine biologiske foreldre begge er fra utlandet. Men mine foreldere som adopterte meg er norske og mitt morsmål er norsk. Har ingen peiling på mitt fødested kultur osv, men norsk kultur kan jeg godt.Ser helt utenlandsk ut. Er litt vanskelig å vite siden det er blitt en del fokus på utlendinger og føler meh litt begge deler.

SVAR

Besvart 23.10.2018 11:06:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Historier og erfaringer om identitet - som adoptert

En del adopterte begynner å reflektere mye rundt sin egen bakgrunn i ungdomsårene. «Hvem er jeg?», «hvor kommer jeg fra?» og «hvor hører jeg hjemme?», er spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er statsborgerskap og hvordan får du det?

Et statsborgerskap vil si at du hører hjemme i et land. Når et barn blir født, blir barnet automatisk norsk statsborger hvis moren eller faren er norsk statsborger.

 

Les mer
account_circle