Hopp til hovedinnholdet

Jeg er adoptert. Hvordan finner jeg info om mine biologiske foreldre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er adoptert fra Kina( jeg er 03er) . Jeg bor i Norge. Jeg har en storesøster som også er adoptert fra Kina(hun er 99er) Men vi er ikke biologiske søsken. Jeg er så glad, takknemlig og heldig for å ha kommet til de beste foreldrene jeg kunne ønsket meg og bo i Norge❤️ Nå er jeg 15 år og jeg tenker mere på mine biologiske foreldre enn før. Jeg har veldig lyst til å møte dem en dag. Jeg vil også finne ut om jeg har noen søsken:) hvordan kan man finne sine biologiske foreldre? Hvorfor tror du de gidde meg bort? - Fordi de var fattig? - Fordi de hadde ett barn fra før av? -Fordi de ønsket meg ett bedre liv, enn det de kunne gi meg? -Fordi de hadde en sykdom? -Fordi de var for unge til å få barn? -Fordi hun som fødte meg var alenemor? -Fordi de bare ikke ville ha meg? -Fordi de egentlig ville ha en gutt og ikke en jente?

SVAR

Besvart 01.11.2018 11:23:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Utenlandsadopsjon

For å kunne adoptere et barn fra utlandet, må man være godkjent som adoptivsøker av norske myndigheter. Det er et viktig prinsipp at ingen skal tjene på å selge barn, og det skal være fokus på barnets beste.

 

Les mer
account_circle