Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg kan være adoptert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

«Foreldrene» mine sa at jeg ikke var adoptert når jeg spurte en gang fordi det var veldig liten sannsynlighet at jeg hadde den blodtypen jeg har hvis de var «foreldrene» mine. Når jeg var litt over 15 så lette jeg i boden for den gamle sykkelen min som skulle til kusina mi. Når jeg lette etter sykkelen så lå der en mappe av no slag med no adopsjons ting på forsiden. Jeg så i mappen og det var «foreldrene» mine sine underskrifter, over det sto et navn. Jeg bladde litt lenger bakover så var det et bilde av meg som liten(vi har andre bilder av meg ca. liker gammelt). Så sto det navnet jeg har idag på en annen side. Jeg har fortsatt ikke fortalt foreldrene mine om at jeg har funnet det(på et helt år). Altså de har løyet om det og jeg er 16!! Jeg føler at jeg burde si det, men hvordan?

SVAR

Besvart 06.12.2018 13:31:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
account_circle