Hopp til hovedinnholdet

Jeg får kanskje aldri drømmen om barn oppfylt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en transperson som er inneforstått med at jeg aldri kommer til å få mine egne barn pga Norges lover ang frysing av egg. Jeg sliter VELDIG mye med tanken på å kanskje aldri få barn pga strenge krav på adopsjon og jeg skjønner at kravene må være strenge for å forsikre om at barnet får en fantastisk framtid, men tanken om å ikke få barn ødelegger meg. Jeg vil så inderlig få et barn i løpet av livet. Jeg har alltid ville blitt far uansett om jeg får en partner senere i livet. Jeg har vansker med å akseptere dette. Jeg føler jeg aldri vil oppnå drømmen om en egen familie uansett om de er fra meg eller ikke. Det knuser all motivasjonen min. Jeg misunner alle vennen mine på 22-23 år som nå har barn og som virker så lykkelige. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre for å greie å akseptere at jeg kanskje aldri får drømmen om barn oppfylt.

SVAR

Besvart 01.05.2019 11:09:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle