Hopp til hovedinnholdet

Faren min kan ikke passe på barn. Han bryr seg ikke om meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en vanlig familie med en pappa, mamma og lillebror. Når jeg var sånn 8 år så fikk jeg høre av bestevennen min at pappaen min ikke var pappaen min, jeg trodde jo ikke på henne så klart men jeg måtte jo spørre mamma og pappa om det var sant. Så en dag så spurte jeg mamma om det var sant og hun fikk pappa til å komme ned å snakke om det.. og det var sant. Pappa har nå adoptert meg men problemet er at jeg har aldri snakka med den ekte faren min eller halv lillebroren min. Det eneste jeg vet om faren min er at han har snakket med barnevernet og at han ikke kan passe på barn fordi han ikke er flink på å gi det barnet trenger. Den biologiske faren min har også sagt til den nye dama si at han kun har 2 barn når jeg er det tredje. Jeg blir veldig lei meg når jeg skjønner at han ikke bryr seg om meg, men vi har ikke sett hverandre irl eller snakket. Jeg tenker veldig mye på dette og jeg synes at det er veldig vanskelig. Jeg snakker med folk på et familiesenter, men det hjelper ikke.

SVAR

Besvart 30.04.2019 18:10:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Historier og erfaringer om identitet - som adoptert

En del adopterte begynner å reflektere mye rundt sin egen bakgrunn i ungdomsårene. «Hvem er jeg?», «hvor kommer jeg fra?» og «hvor hører jeg hjemme?», er spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle