Hopp til hovedinnholdet

Familien min forstår meg ikke i det hele tatt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg er adoptert. Jeg passer ikke inn i familien min på noen måte og jeg føler meg helt utenfor. Det finnes ingen baby bilder av meg når jeg var veldig liten. Er redd for å snakke med familien min fordi de forstår meg ikke i det hele tatt og de har nesten aldri gjort det. Det finnes heller ingen bilder av mamma når hun var gravid med meg tror jeg. Pappa blir også veldig lett veldig sur av ingenting og jeg blir redd når han blir det. Han klikker helt hvis han spør om vi kan dekke boret ellerno også glemmer vi noe. Mamma forstår heller ikke hva jeg vill og hva jeg trenger. Jeg har også hatt vondt i hodet i nesten en uke i strekk nå, men det virker ikke som om mamma bryr seg så mye. Jeg sliter på skolen pga hodet mitt, men ingenting hjelper. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og vurderer nesten selvskading osv.

SVAR

Besvart 31.05.2019 14:51:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle