Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å akseptere meg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er adoptert fra Kina. Jeg lurer veldig på hvor jeg kommer fra. Jeg vet liksom hvilken by og sånn, men noen ganger er det litt trist. For når alle vennene mine sier de begynner å ligne på foreldrene sine og de genene og sånn blir jeg lei meg for jeg vet INGENTING. Jeg kommer ikke til å finne ut av det heller for man vet ikke hvem eller noe om noen av dem som fant meg. Bare fordi jev er født der betyr det ikke at jeg ikke har like mye norsk verdi liksom. Jeg spiser heller ikke hund og det er litt vanskelig når folk sier sånn.: ikke tenk på det og at det går bra og sånn, men de aner IKKE hvordan det er å være meg. Så hva bær jeg gjøre for å akseptere meg selv mer? Men plis ikke legg dette ut på nettet!!!!

SVAR

Besvart 06.06.2019 13:01:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
account_circle