Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å adoptere en liten gutt eller jente en dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung:) jeg er 16 år og jeg tenker veldig mye på fremtiden min og familielivet mitt. Jeg har kommet frem til at jeg har lyst til å adoptere en liten gutt eller jente en dag.(jeg vet at det kanskje er litt tidlig men jeg har tenkt mye på dette:) ) jeg vet at mange som blir adoptert kan komme i hjem med vold, seksuelle overgrwp, alkohol og mye mer og jeg vil gi et barn en fin barndom. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Kina og jeg er veldig opptatt av Kina og dems kultur, så jeg har tenkt på om det kanskje går Ann å adoptere fra Kina. Jeg vet ikke om det er en mulighet for en enslig person å adoptere fra Kina eller om det koster noe. Er det lurt. Hvordan er prosessen?

SVAR

Besvart 22.04.2020 10:01:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Utenlandsadopsjon

For å kunne adoptere et barn fra utlandet, må man være godkjent som adoptivsøker av norske myndigheter. Det er et viktig prinsipp at ingen skal tjene på å selge barn, og det skal være fokus på barnets beste.

 

Les mer
account_circle