Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir lei meg når noen sier rasistiske ting til meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er asiater, eller fra kina da. Før så tenkte jeg ikke over at jeg var derfra. Er adoptert forresten. Men etter jeg bytta skole har jeg merka mye mer til kmt og litt rasisme. Det er lzm røffere miljø. Jeg er en person som e veldig lett å såre. I tillegg så har jeg en spiseforstyrrelse og mye drama fra tidligere. I forhold til familie. Jeg merker det blir veldig mye for meg. Jeg går til bup for bulimi. Men jeg tørr ikke å si ifra om det som skjer. Fordi jeg føler at jeg blir sett ned på. Fordi det der på grunn av at jeg er asiater. Søstern min er også adoptert. Jeg er en bra familie og kj. Men jeg tar det så sykt personlig hver gang noen sier noe rasistisk. Spesielt i disse korona tider. Noen tips til hva jeg kan gjøre selv?? Det går veldig opp og ned med hvordan jeg har det. Hver gang noen er rasistiske blir jeg først lei meg, også skjønner jeg ikke meninga med livet

SVAR

Besvart 12.04.2020 15:03:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle