Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om samvær med biologisk familie og tilsyn av barnevernet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Var fosterbarn fra jeg var 1 år , fram til jeg var 10 år gammel, å da møtte jeg min biologiske famile 4 ganger i året. Så vart jeg adoptert av fosterforeldrene mine og det er jeg veldig glad for. Men det siste året har jeg tenkt mye på min biologiske familie og at jeg har en halvbror som jeg bare har møtt en gang og vsom jeg gjerne vil møte, men problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg kan spørre foreldrene mine om det, siden vi snakker aldri om det. Også lurer jeg på en ting til. Når jeg møtte min biologiske familie , så hadde jeg samvær med tilsyn , men viss jeg nå vil møte min biologiske familie igjen, må jeg og min familie gjøre det helt alene eller kan vi få tilsyn med noen fra barnevernet siden jeg tror ikke jeg tørr å møte min biologiske familie uten tilsyn viss du skjønner.

SVAR

Besvart 21.05.2020 19:41:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du adoptert og ønsker informasjon om biologiske foreldre?

Er du nysgjerrig på historien din? Alle adopterte som har fylt 18 år har rett til å få kunnskap om sin biologiske bakgrunn.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle