Hopp til hovedinnholdet

Kan vi adoptere med noe på rullebladet? Vandel - adopsjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et spørsmål angående plettfri vandel og adopsjon. Har registret meg inn som i en alder av 20 år(23 nå). Jeg har en stabil økonomi, eget hus og snart en kone som jeg elsker og hun elsker meg. Hun er en medisin student ved UiT og jeg har tenkt å studere videre eller få høyere utdannings nivå. har fagbrev, allmennfagligpåbygg også tok jeg fysikk 1 på deltid. Etter det har jeg bare jobbet. Saken er den at jeg har et forelegg på meg (promile, cannabis) det var veldig dumt og jeg angrer noe veldig. Dommen er nok i bøte og strafferegistret, men har ikke sittet inne for det. Fordi nettopp, konsentrasjons nivået var ganske lavt i blodet (0,5) noe sånt. På grensen. Spørsmålet mitt er at, vil jeg få problemer med å adoptere hvis de ser på rullebladet. Jeg vet de fleste land legger stor vekt på det, men har også sett litt rundt og funnet ut at det ikke er umulig å få adoptert. Hvis man har noe på rullebladet. Min forlovede har en sykdom, som er arvelig og det er 50/50 sjanse for at den vil bli videreført til ungen. Har diskutert dette med henne og vi kom fram til at vi adopterer, da slo det meg. Fikk en flom av angst og det slo hardt egentlig, vet ikke hvordan jeg skal få sagt det til henne hvis adopsjon ikke er mulig for oss. Pågrunn av meg.. Takk for svar.

SVAR

Besvart 25.01.2013 16:18:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er adopsjon?

Målet med adopsjon er først og fremst å gi et godt og varig hjem til barn og ungdom som de biologiske foreldrene ikke kan ta hånd om.

 

Les mer
attach_file

Innenlandsadopsjon

Det finnes ulike former for adopsjon av et barn bosatt i Norge; stebarnsadopsjon, fosterbarnadopsjon og adopsjon av barn født i Norge (samtykkeadopsjon).

 

Les mer
account_circle