Hopp til hovedinnholdet

Elsker pappaen min og er redd det skal skje noe med ham

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er fjorten år og er lei av livet mitt men det verste er at når ueg spør pappa om penger får jeg dårlig samvittighet fordig jeg elsker han såååååååå mye mere enn noe annet her i verden han er det beste jeg har fått fra gud Jeg har ikke sett faren min på 4 dager fordig han har vært på jobb såver jeg kommer han er jeg våken sover han Dette får meg til å fråte fordig han jobber for mye og forsørger oss alle mamma er husnor Jeg elsker fqren min jeg gråter qlltid fordig han jobber for mye hqn har alldri tid til meg. Pappa kjører taxi han sa slltid til oss 'følg drømmene deres eller kommer dere en dag til å jobbe for de som gjorde det' hans største drømm er at vi skal ha brae jobber og ha det bra jeg elsker hann å det verste jeg kan gjøre i hele mitt liv er å skuffe han Mitt livs største drømm er å bli en topp kirurg kjøpe et stort hus å bo med foreldrene mine og de to yngste søsknene mine som er fra 10-12 år og kjøpe et gigantisk hus Men det jeg frykter mest er at jeg kommer til å miste han. Fordig han røyker og han jobber for mye Om det kjer noe med faren min kolmer jeg til p ta selvmord jeg elsker faren min mere enn noe annet i hele verden han er den beste gaven gud har fitt meg hvorfor tenker jeg så mye på han og jeg gråter også jeg må ha hjelpppppppp

SVAR

Besvart 13.02.2013 23:07:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle