Hopp til hovedinnholdet

Har vært utro. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var i et forhold lenge men så måtte min kjæreste på den tiden inn i fengsel og vi var fortsatt i et forhold. Men mens han var i fengsel så var jeg utro mange ganger med forskjellige gutter. Men hver gang han ringte meg så løy jeg og sa at jeg ikke har vært utro osv men så møtte jeg en mann som jeg begynte å elske og han elsker meg og vi bestemte oss at vi ville starte et forhold og gifte oss osv. Jeg elsker han virkelig og vi er i et forhold nå. Etter at vi var sammen i ca 2 måneder så møtte jeg på han som jeg egt var i et forhold med og vi endte opp med å ha sex men jeg elsker han ikke og angrer sikkelig jeg har kjempe dårlig samvittighet for det jeg har gjort med min partner nå. Jeg har aldri følt meg så dårlig fordi jeg angrer så mye og jeg elsker han virkelig jeg vil få barn og ha et godt liv med han men jeg vet ikke hvorfor jeg var utro i det hele tatt. Jeg føler at vært forhold er bare løgn og tull og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... :( plis hjelp

SVAR

Besvart 02.06.2018 10:36:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle