Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en eldre gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er forelsket i en gutt på 20 år. Jeg liker ham veldig mye og drømmer om framtidige stunder med ham. Dessverre har jeg ingen anelse om han liker meg, og klarer ikke se noe hint til at han liker meg. Vi har snakket en del sammen og alt fra Gud til ting som skjer om hverdagen. Han er veldig grei og jeg føler vi kommer godt overens. Jeg ville kalt meg selv voksen for alderen og liker derfor generelt eldre personer. Jeg ønsker å finne ut om han liker meg, men vil ikke ødlegge noe ved å spørre. Vil nemlig ikke risikere at det blir rart mellom oss - (fordi han reiser etter sommeren...dette er noe jeg synes er veldig trist) Har ikke så mye tid med han før han drar og ønsker å få mest mulig ut av tiden. Føler også jeg konkurrer med en annen jente som liker ham. Alt dette fører til at jeg stresser mer med å være med ham og finne ut av om han liker meg. Vis jeg viste han skulle være her lengre ville til vært litt lettere. Har du noen tips? Hvordan finner man ut om en gutt liker deg?

SVAR

Besvart 02.06.2019 20:47:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle