Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine bestgemmer alt over meg, jeg får heller ikke kle meg slik jeg vil heller. jeg må alltid gå med skjørt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et ganske stort problem hjemme. Foreldrende mine bestemmer alt og jeg får ikke bestemme noen ting. Når vi går ute så holder far meg i handa. Jeg har sagt at jeg er for stor til det, men han sier at jeg har og følge hans og mor mi sine ordre. Jeg får ikke se de programmene jeg vil spå TV. Foreldrende mine bestemmer hva slags TV program jeg må se på. Jeg måtte slå opp med en veldig grei gutt fordi at foreldrende mente at jeg var for god mot han.Jeg får ikke være ute og treffe venner mer enn en gang i uken for foreleldrende mine tvinger meg til og jobbe. Jeg må vakse gulvet og gjøre alt helt skikkeligt ellers får jeg husarrest. Jeg får ikke kle meg slik jeg vil heller. jeg må alltid gå med skjørt og slike klær som gjør at jeg skiller meg ut på skolen. Jeg har grått mange ganger og jeg har sagt flere ganger til foreldrende mine at jeg ikke trivest hjemme men da blir det rasende. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.06.2013 11:35:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle