Hopp til hovedinnholdet

Moren min har slått meg,ikke veldig hardt,og kastet ting på meg f.eks.sko.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Moren min og jeg krangler ofte.Det er ikke no sånne krangler om kjempeviktige ting,men... Hun er veldig ocerbeskyttende. Lar meg ikke ha facebook,snapchat,instagram osv. Jeg forteller henne nesten ingenting av tingjeg opplever Men jeg er litt redd fir henne fordi,jeg pleier å være veldig masete,og da pleier hun å si:Hvis du ikke er stille nå,banker jeg deg. Hun har slått meg,ikke veldig hardt,og kastet ting på meg f.eks.sko. Jeg har kuttet/rispet meg pga.dette. Hva burde jeg gjøre,for jeg er jo egentlig veldig glad I henne,og jeg følet at av og til fortjenet jeg littvav de slagene hun gir meg. Sorry for rotete innlegg. På forhånd takj for svar.

SVAR

Besvart 04.06.2013 10:09:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle