Hopp til hovedinnholdet

Veldig ofte så eksploderer pappaen min og han skriker stygge ting til meg som: bortskjemte drittunge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det helt ok hjemme, bortsett fra det at vi krangler hele tiden, spesielt jeg og pappa. Veldig ofte så eksploderer pappaen min og han skriker stygge ting til meg som: bortskjemte drittunge, du har ødelagt livet mitt, jævla unge, ikke gråt og syns synd på deg selv, og ting som det, så banner han til meg hele tiden, dytter og kaster ting på meg, og det føles som om det aldri stopper. Han mener at han alltid har rett og jeg tar feil. Mammaen min gjør ingen ting for å stoppe "Sinna pappa" og hun slenger inn kommentarer fra sidelinja, og det er utrolig vondt å se familien din gå i mot deg og at ingen støtter deg. Jeg føler ikke at jeg er en del av familien lenger. Jeg vet ikke hvor lenge til jeg orker, alle de stygge ordene, kjeftingen, jeg føler meg utrolig alene, selv om jeg har utrolig mange venner, men tørr ikke si ifra til dem. Jeg prøver utrolig hardt å stå opp for meg selv, og jeg vet at jeg også kan svare litt fort og frekt men jeg bryter alltid ned, jeg greier ikke mer, da er det som om hele verden min bryter ned, jeg blir veldig deprimert og når jeg prøver å si at jeg faktisk har det vondt til pappaen min så tar han meg ikke seriøst og bare ler. Jeg prøver og prøver å snakke med pappa og mamma, men det hjelper ikke, de mener at det er min skyld og de skjønner ikke at ordene de sier sårer og jeg klarer det virkelig ikke mer jeg blir helt kvalm av alt og vil bare være alene. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger!

SVAR

Besvart 18.08.2013 14:37:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle