Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne flytte til pappaen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. :) Håper dere tar dere tid til og svare på dette !

Jeg er en jnet på 12 år (blir 13 om en månede )
Jeg bor hos mammaen min og det har jeg gjort siden jeg var fem år !! Men nå er jeg kjempe leeeei ! Jeg har to søsken (ett år og tre år) Jeg må hele tiden ta de . Jeg får ikke gå ut før de har lagt seg og siden de legger seg klokken 20.00 så får jeg bare en time å gå ut . Mamma er jo bare lat for JEG må hele tiden slite med ungene HENNES , mens hun sitter med pcen hele tiden . Jeg mener det hun sitter bare med pcen . hun har noe som heter nettby (det har jeg å) og hun legger selfølgelig med til som venn så hun kan se hva jeg gjør !! Det er såå slit for jeg får ikke vært ilamme vennene mine !

Her om dagen så ble jeg tvunget og gå i 17.mai tog ilag med henne å søskene mine . ! Jeg måtte gå i barnehagen deres sitt tog!! Og når vi kom hjem så sa hun : KLe av lillesøsteren din ! Jeg gjorde det og la fra meg klærne ,m en når hun så hvordan jeg hadde lagt de så ble hun drit sur !! Hun begynnte å rope og hun slo meg !! JEG KLARER IKKE MER !!

Jeg vil gjerne flytte til pappaen min pga. dette ! Jeg begynner jo på ungdommskolen nå så jeg lurer på om det er mulighet for og flytte til pappa ! Han bor jo kjeeempe langt unna så jeg drar bare annen hver jul og hver sommerferie !!!! Så er det mulighet for og flytte til pappa ? Jeg har jo ingen fritid !! pliiis hjelp meg ! ;(

SVAR

Besvart 02.06.2008 23:32:44
account_circle