Hopp til hovedinnholdet

Mor har slått meg siden jeg var 8, men ikke noe særlig de siste 2-3 årene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det er i hovedsak ang. mamma. Jeg sliter masse med ho. Jeg vurderer å dra til en psykolog eller noe med henne.Både jeg, broren min og pappa klager på henne hver eneste dag, men hun NEKTER å høre på. Hun har slått meg siden jeg var 8, men ikke noe særlig de siste 2-3 årene. I alle år så har jeg vært lojal mot mamma. Fullt alle reglene hennes 100%, har rett og slett vært et englebarn og ALLE har sagt at jeg er det. Men de siste årene har jeg begynt å bli lei, og har sagt ifra til mamma når hun gjør noe jeg ikke liker. Det går ikke ann å ha en vanlig samtale med henne.Spør jeg om hvordan dagen hennes har vært,klikker hun.. Jeg får ikke lov til å dra på fester, selv om jeg lover henne at jeg ikke skal drikke, og jeg får på liv og død ikke lov til å ha en kjæreste. Hun sa at hun kommer til å slå meg helseløs om jeg får en.. Får nesten ikke lov til å være med gutter generelt.

SVAR

Besvart 25.01.2014 11:32:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle