Hopp til hovedinnholdet

Hver gang jeg er alene med pappa så begynner jeg bare å gråte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt skikkelig dårlig forhold til familien ,i kanskje 2 år. Eneste gangene vi snakker sammen er når jeg skal få underskrift på ark, og når vi er i bilden, ellers så er det for det meste krangling,masing osv. Når foreldrene mine kommer hjem fra jobb og sånn, begynner de alltid å kjefte på meg om at jeg ikke har passet godt på huset osv. Pappa klarer jeg heller ikke å være alene med, for da begynner han å slenge dritt til meg som at jeg spiser altfor mye osv. Hvis jeg ikke spiser så mye som jeg gjør nå, så blir jeg jo helt tappet for energi, trøtt og svimmel. Hver gang jeg er alene med pappa så begynner jeg bare å gråte. Nå har jeg ikke vært heldig sånn sosialt sett heller, ettersom jeg flere ganger har blitt mobbet, sleng dritt omosv. Nå blir jeg jo heldigvis ikke mobbet lenger da, men jeg har falske venner. nå. Hvakanjeggjøre?

SVAR

Besvart 25.01.2014 21:19:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle