Hopp til hovedinnholdet

Vil bli sammen med en gutt, men vet ikke om jeg får lov av foreldrene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er en gutt på skolen min som jeg veldig gjerne vil bli sammen med. Jeg har aldri hatt en kjæreste før, eller drevet med gutter fordi foreldrene mine er strenge på at jeg burde konsentrere meg om skolegangen. Mamma fikk meg på min alder, så jeg tror det er i hovedsak grunnen til at hun er streng. Jeg har masse problemer hjemme frafør av, og sliter mye med depresjon. Burde jeg ta sjansen og bli sammen med han? Jeg føler han er for bra for meg, og at jeg bare kommer til å plage den stakkars gutten med alt jeg har i bagasjen min. Har vært involvert med barnevernet og alt, og har fortsatt masse problemer med mamma. det er alltid masse konflikter hjemme. Både mamma og pappa er så strenge, og respekterer aldri om jeg vil ha et privatliv så det blir vanskelig og være sammen med han i skjul. Føler ikke at det blir et så bra forhold heller om vi alltid må liste oss rundt og juge for å være sammen. Hjelp..

SVAR

Besvart 17.03.2014 19:50:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle