Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke at mamma og pappa skal skilles.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) I dag kranglet mamma og pappa. Det er som regel mamma som spør han om å gjøre masse forskjellige ting om gangen, også blir hun oppgitt og litt sur hvis ikke alt blir gjort. Pappa derimot er en smule kontrollfreak og blir fort sint når mamma klager på han. Mamma kan også gå rundt og bli sur på pappa hvis han ikke ser hva som trenger å bli gjort, og derfor ikke gjør noe med det. Dette kan være alt fra å vaske opp til å rydde rundt i huset. Senere når pappa kjørte meg på trening spurte jeg han om hva de krangla om. Etter å ha sagt det som står over sa han at han ikke var interessert i å ha det sånn, for ifølge han er det et beger som stadig renner over. Han har lyst til å få hjelp, men mamma blir fort sur hvis de snakker om det. Jeg har verdens aller beste mamma og verdens aller beste pappa, og har lyst til at de skal ha det bra sammen. Jeg har ikke lyst til at de skal skille seg, men vil heller ikke at de skal være ulykkelige. Spørsmålet er: Hva skal/kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.03.2014 19:47:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle