Hopp til hovedinnholdet

Jeg er i en ond spiral av mørke tanker, har dere noen råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, min mor har lest dagbøkene mine fleire ganger i løpet av de siste 8 årene. Hun har utsatt meg for offentlige ydmykelser. Hun har truet meg om at hvis jeg er ute så får jeg bank. Hun stjal mobilen min fra meg og leste alle meldingene mine og kalte meg deretter en hore og sperret meg inne i huset i flere timer der hun skjelte meg ut. Hun spiller nå som alt er vanlig, men hun behandler meg med forakt. Hun har også fratatt meg soverommet mitt og gitt meg rom i kjelleren. Et lite rom med bare seng. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til henne. Jeg har tenkt på å ta liv av meg og jeg har mareritt der jeg tar livet av henne. Jeg er i en ond spiral av mørke tanker. Jeg merker jeg har endret personlighet. Jeg har mistet konsentrasjon og fokus. Jeg får ikke puste og jeg vet ikke hvordan det skal gå med meg. Har dere noen råd?

SVAR

Besvart 01.04.2014 09:53:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
account_circle