Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan man få hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg har ei veninne som har vært sammen med en fyr i to år, i løpet av de to årene har de fått et barn som nå er ett år, de bor sammen men det er slutt nå, han er ikke en grei fyr å har litt tempramang, hun vil ikke gjøre noe for å ødlegge forholdet deres videre i livet men nok får være nok, de har gjort det slutt å han spiser maten hennes og sliter henne ned psykisk, han har å vært utro mot henne flere ganger, er det noen sted hun kan få hjelp til dette, hun vil komme seg igjennom dette men vet ikke hva hun skal gjøre, for hun tørr hvertfall ikke å si noe til han, + at hun flyttet sammen med han til en plass som er seks timer unna familien hennes så hun kan ikke bare dra til familie, å hun går skole...

SVAR

Besvart 23.04.2014 19:22:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Blir kjæresten din bråsint, truer og kontrollerer deg? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler på vold i forhold her.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle