Hopp til hovedinnholdet

Mamma bli lett sur.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 15 år som har problemer hjemme. Dette går som regel i perioder, men kranglene kommer som regel fram før bursdager og ferier. Om ca to ukers tid skal jeg konfirmeres. Dette har skapt et stort problem for meg. Mamma har veldig lett for å bli sur. Vi er en familie på tre. Meg, mamma og pappa. Pappa sier ikke så mye, men gjør det mamma ber han om. Han er nesten aldri sur på meg og følger meg opp i alt jeg gjør. Nå har det akkurat vært påskeferie. Mamma og pappa har stått opp tidlig og jobbet i hele ferien med huset. Dette er ting vi ikke trenger å gjøre til konfirmasjonen, dette sier mamma selv. Men ennå begynner hun å trekke fram dette i en krangel. Jeg er ikke akkurat den mest populære jenta på skolen og siden jeg er enebarn trenger jeg venner å være sammen med. Dette hadde jeg planlagt å gjøre i ferien, men da ble mamma sint. Hun synes jeg kunne hjelpe til hjemme siden det var min konfirmasjon. Tilslutt ville jeg være med venner så jeg ba dem ringe på hos meg.

SVAR

Besvart 29.04.2014 08:09:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle