Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig lei meg. Mamma drikker og ødelegger alt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er veldig lei meg. Mamma drikker og ødelegger alt. Hun er som to personligheter! Den ene jeg er glad i, og den andre jeg hater... Men hva kan jeg gjøre? Jeg klarer ikke å forholde meg til det. Være redd for å ta med venner hjem, i tilfelle hun har drukket. Ingen skjønner hva jeg går gjennom unntatt pappa. Jeg elsker pappaen min, men dette tærer på han også. Jeg får dårlig samvittighet hver gang jeg drar med venner. Jeg føler kanskje at det er mitt ansvar å muntre han opp. Han er alltid der for meg. Så, her sitter jeg... Lei meg, usosial, nervøs... Jeg hater mamma noen ganger, er det feil? Jeg ønsker at hun skal dra.. Er det feil? Hvor skal hun gå, hun har lite penger og få muligheter.. Og hun vil ikke gå.. Hva skal jeg gjøre? Jeg orker ikke dette og jeg vil bare flytte, men jeg vil ikke miste kontakt med pappa...

SVAR

Besvart 27.04.2014 21:08:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du avhengig?

Bruk av rusmidler og tobakk, kan føre til avhengighet. Men hvorfor blir vi avhengige, og hvordan oppleves det?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle