Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha husarrest.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har hatt husarrest i 4 uker nå! Men problemet er at jeg synes det var morsomt! Jeg likte straffen/husarresten. Det var litt kult. De var veldig strenge med meg. De kjeftet mye på meg å det likte jeg . Når de tokk meg i øret å dro meg på rommet likte jeg det det gjorde litt vond også. Jeg var hard straffa ikke venner mobil eller noe kul, da følte jeg straffet. Jeg sa det ikke til noen. Men jeg har lyst på straffen igjen jeg vil være litt straffa på en måte. Jeg er ikke ofte straffa. Jeg ville bar si at grunnen til at jeg fikk straff og arrest i huset var pga jeg var litt styg i munnen min... Jeg vil ha mer husarrest hva kan jeg gjøre for få mer straff. De straffer meg hard

SVAR

Besvart 30.04.2014 08:47:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle