Hopp til hovedinnholdet

Pappas kone gjør meg gal

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en mor og en far som gikk fra hverandre når jeg var liten. Det som er er at min far har fått ei ny kone med 2 nye barn. Jeg er hos han annhver helg og egentlig skal jeg være der litt til. Men nå går jeg i tiende klasse og venner er en stor del av livet mitt. Hans kone gjør meg gal, og han sier aldri i mot henne. Jeg får alltid kommentarer av henne og hun skal ha kontroll over absolutt på alt som gjelder meg. Hun går alltid i mot meg, og får med min far på det. Av og til kan han ringe meg slik at jeg kan få kjeft pga noe jeg ikke har gjort en gang. Jeg gråter, og har til og med begynt å skade meg selv. Jeg er utslitt av dette, slik har han oppført seg mot min mor også. Jeg våkner på nettene, kan gråte, det kan til og med gå utover skoledagen, men jeg sier ikke noe til noen, tar på et smil og later som alt er bra. Mamma og jeg snakker om alt, men hun vet ikke at jeg har begynt med selvskading. Noe jeg ikke vil at hun skal finne ut av, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.05.2014 10:51:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle